Aanmelden inspiratiemiddag

ABCDate is een landelijke en veilige contactbemiddelingssite speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of sportmaatje. De methode bestaat uit onze contactbemiddelingswebsite in combinatie met ondersteuning in de praktijk van zowel de leden als de begeleiders. ABCDate vergroot de kans op liefde en geluk voor cliënten! Daarom zoeken wij de verbinding met alle zorgorganisaties in Nederland.

In verband met de sterk groeiende belangstelling voor ABCDate organiseren wij in 2019 regionale ABCDate inspiratiemiddagen. We zijn nog druk bezig met het vinden van geschikte locaties en data. Schrijf je daarom alvast gratis in als geinteresseerde en misschien komen we dan wel bij jou in de buurt!

ABCDate Inspiratiemiddag

Wat mag je verwachten tijdens de inspiratiemiddag?

We gaan eenzaamheid samen te lijf! Tijdens deze middag maak je kennis met de complete methode van ABCDate: van veilige chatmogelijkheden tot leerzame ontmoetings- en thema-avonden en e-learningmodules.

Daarnaast willen we graag samen kijken welke behoefte en mogelijkheden er liggen binnen jullie regio, om hierin als organisaties samen te werken. Want alleen door samen te werken kan er een betrokken en landelijk dekkend netwerk ontstaan waarbinnen cliënten nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor iedereen die meer over ABCDate wil weten, maar ook speciaal voor bestuurders, zorgmanagers, gedragsdeskundigen, innovatiemanagers en aandachtsfunctionarissen seksualiteit en relaties.

Vele enthousiaste zorgorganisaties zijn al gestart of onderzoeken momenteel hoe zij op korte termijn aan kunnen haken bij ABCDate. Organisaties als Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, Cello, 's Heerenloo, Siza, Amarant, Dichterbij, Severinus en Lofjoe staan te popelen om samen met jullie organisatie op te trekken. Daten jullie mee?

Wanneer en waar?

  • We zijn nog druk bezig met het vinden van de meest geschikte locaties en data. We willen zoveel mogelijk overlap om organisaties direct met elkaar in verbinding te brengen. Schrijf je daarom hier alvast gratis in en misschien komen wel dan wel bij jou in de buurt!
Naam
E-mailadres
Functie
Aantal deelnemers
Gewenste provincie

Wil jij meer weten over relaties, omgaan met elkaar of opkomen voor jezelf? Of wil jij weten hoe ABCDate werkt, wat je er allemaal kan doen en wat je beter niet kan doen? 

Meer uitleg

ABCDate op Facebook ABCDate op Twitter ABCDate op Linkedin ABCDate op Instagram

Wil jij meer weten over relaties, omgaan met elkaar of opkomen voor jezelf? Of wil jij weten hoe ABCDate werkt, wat je er allemaal kan doen en wat je beter niet kan doen? 

Meer uitleg

ABCDate op Facebook ABCDate op Twitter ABCDate op Linkedin ABCDate op Instagram