Contactbemiddeling voor mensen met een verstandelijke beperking

Steffie helpt je verder!Met ABCDate kunnen mensen met een verstandelijke beperking eenvoudig contact met elkaar leggen. ABCDate is een complete methode en biedt naast een volledig aangepaste website diverse vormen van ondersteuning als ontmoetingsavonden, trainingen en datebegeleiding. Ook voor jouw organisatie!

Wat zijn de voordelen?

  • De organisatie geeft met ABCDate mensen met een verstandelijke beperking meer kansen en mogelijkheden op het gebied van vriendschappen, daten, relaties en seksualiteit.

  • De organisatie beschikt met ABCDate over een veilig en gebruiksvriendelijk systeem en maakt gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere contactbemiddeling.

  • Voor begeleiders is ABCDate een handige tool om de cliënt op een veilige manier te helpen bij het uitbreiden van de sociale contacten, ook met mensen buiten de eigen organisatie. Bekijk hier de ABCDate-zorgkaart.

  • ABCDate is voorzien van tal van speciale e-learning modules rond relatievorming, weerbaarheid, seksualiteit, reizen en geld.

  • Met het train-de-trainer programma kan de organisatie zelf de ABCDate-methode toepassen en zo verder opschalen binnen de organisatie.

Meer weten? Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Gewoon even bellen of mailen kan natuurlijk ook via 0348743272 of info@abcdate.nl. Download hier onze folder als pdf-bestand.

Vul hier je naam in*
Vul hier jouw e-mailadres in*
Vul hier jouw telefoonnummer in*
Vul hier de naam van jouw zorgorganisatie in*
Hoe kunnen wij jou helpen?*

Wil jij meer weten over relaties, omgaan met elkaar of opkomen voor jezelf? Of wil jij weten hoe ABCDate werkt, wat je er allemaal kan doen en wat je beter niet kan doen? 

Meer uitleg
Sluit

Wil jij meer weten over relaties, omgaan met elkaar of opkomen voor jezelf? Of wil jij weten hoe ABCDate werkt, wat je er allemaal kan doen en wat je beter niet kan doen? 

Meer uitleg