Over deze website

ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Zij kunnen op deze website nieuwe mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken.

16 januari 2016 was de startdatum van ABCDate. In 2016 kon je alleen op ABCDate als je in Almere, het Gooi, Amsterdam of Amstelveen woonde. Zo ontdekten we samen met de deelnemers en de begeleiders hoe ABCDate het beste kon worden gemaakt.

Vanaf 1 januari 2017 kan je alleen op ABCDate wanneer jouw zorgorganisatie afspraken heeft met ABCDate. We willen namelijk een landelijk dekkend netwerk opbouwen zodat er straks voor iedereen veel te kiezen is! Blijf van deze ontwikkelingen op de hoogte met de nieuwsbrief van ABCDate.

Met ABCDate maak je vrienden!

Voorwaarden voor aanmelding

ABCDate voordelen Je kunt je alleen aanmelden als je 18 jaar of ouder bent en een verstandelijke beperking hebt.

ABCDate voordelen Heeft jouw zorgorganisatie afspraken met ABCDate, dan kan je bij je begeleider vragen of deze een aanmeldsleutel voor je heeft. Die heb je nodig als je voor het eerst op de site gaat. Daarna heb je je eigen inlognaam en wachtwoord, dus kun je zelf zo vaak je wilt inloggen. De begeleider kan niet zien wat jij doet. Als er een afspraak gepland wordt, krijgt hij of zij wel een bericht.

ABCDate voordelen Wil je alvast weten wat je op ABCDate kunt doen en hoe het werkt? Klik hiernaast op ‘Meer uitleg’ en Steffie legt het uit! 

ABCDate voordelen Als je ingelogd bent, kun je altijd chatten met de Helpdesk. Zij beantwoorden je vragen binnen een dag. Als je iemand wilt ontmoeten, druk je op de ‘nodig uit’ knop. Jouw begeleider en de begeleider van de andere deelnemer krijgen dan bericht dat jullie contact willen. Je begeleider helpt je de eerste ontmoeting te regelen.

ABCDate voordelen Veel plezier op ABCDate en hopelijk snel tot ziens!

ABCDate trainers Ilse en AmyIlse en Amy zijn trainers en datebegeleiders bij ABCDate.