Marcel en Roos vonden elkaar op ABCDate

Roos en Marcel vinden elkaar op ABCDate.

Tekst en fotografie door Chantal van der Poel

“Ik zocht een relatie op ABCDate en die heb ik nu gevonden”, zegt Marcel tevreden. Naast hem staat Roos, zijn vriendin die hij op ABCDate heeft ontmoet. De liefde straalt van hen af. Met twinkelende ogen spreken ze over hun verkering terwijl ze elkaar plagend kietelen.

Feestje

Roos en Marcel zagen elkaar ooit al eens op een feestje van een gezamenlijke vriendin. “Ik vond Roos toen gelijk al een knappe vrouw”, zegt Marcel. Roos lacht verlegen en vertelt dat zij destijds nog een vriend had. Daardoor gebeurde er tussen Roos en Marcel nog niets. Maar toen de relatie van Roos over was en zij elkaar op de website van ABCDate zagen, sloeg de vonk snel over.

Berichtje

Marcel stuurde een bericht naar Roos op de chat. Er volgden nog vele gezellige berichten. Roos ontdekte dat Marcel haar leuk vond doordat hij haar veel complimenten gaf. “Dat doet hij nog steeds veel”, zegt Roos. “Marcel zegt vaak tegen mij dat hij mij knap vindt en hij noemt mij ‘prinses’. Daardoor weet ik dat hij echt heel veel van mij houdt.”

Romanticus

Dat Marcel inderdaad een echte romanticus is, blijkt wel op de eerste date waarop hij Roos gelijk een ring cadeau geeft. “De afspraak was gezellig. We hadden lang moeten wachten voordat we elkaar zagen omdat er toen corona was.”, vertelt Roos. “Dat was niet leuk want wachten duurt dan heel lang”. Marcel bevestigd dat dat inderdaad moeilijk was. Toen ze elkaar eindelijk konden ontmoeten was het direct raak. Ze hadden veel te kletsen en onder de bloesembomen maakten ze mooie foto’s van hen samen.

Verkering

Sindsdien hebben ze verkering. Ondanks dat ze niet meer op zoek zijn naar de liefde of nieuwe vrienden blijven ze beiden nog steeds deelnemer van ABCDate. “We gaan samen naar zoveel mogelijk ABCDate-avonden want die zijn altijd superleuk!”, zegt Marcel. Daarnaast zien Roos en Marcel elkaar regelmatig in het weekend. “Marcel let goed op mij. Hij is oprecht in mij geïnteresseerd. En hij is sterk, hij kan mij zelfs optillen!” zegt Roos. Direct pakt Marcel Roos beet om trots te demonstreren dat hij dit inderdaad kan.‘

Alles is leuk

’Ik vind alles leuk aan Roos,” zegt Marcel vervolgens. “Ze heeft zulke mooie groen, blauwe ogen”. Als reactie daarop gaan die mooie ogen van Roos direct weer twinkelen. “Ja, deze man hoop ik heel lang bij mij te houden. Hij is alles voor mij. Ik denk voor iedere vrouw maar… deze man deel ik niet.” Daarna volgt er nog een reeks complimenten die ze gul aan elkaar uitdelen. Het is duidelijk, als de liefde echt is, raak je er niet over uitgesproken.