Vriendschap en relaties

Er zijn verschillende soorten relaties. Een vriendschap is anders dan een liefdesrelatie. Wil je hier meer over weten?

Opkomen voor jezelf

Als iemand iets zegt of doet wat jij niet fijn vindt, dan is het belangrijk dat je kan opkomen voor jezelf. Hier leer je hoe!

Omgaan met elkaar

Om goed met elkaar om te gaan, gebruik je jouw sociale vaardigheden. Wil jij weten hoe je op een fijne manier contact kan maken met andere mensen?

Hoe werkt ABCDate?

Met ABCDate kun je contact maken met andere mensen op verschillende manieren. Wil jij weten wat je allemaal kan doen op ABCDate en weten hoe het werkt?

Online datingtips

Het is fijn als je weet hoe je op een prettige en veilige manier met ABCDate aan de slag kan gaan. Wil jij weten wat je wel en wat je beter niet kan doen?

Eerste Hulp Bij Daten

Om nog meer te vertellen over dating is er een heel nuttig boekje "Eerste Hulp Bij Dating" gemaakt door Fontys Hogeschool Pedagogiek. Je kan het hier downloaden!

De mensen om je heen

Steffie legt uit waarom het belangrijk is om mensen om je heen te hebben. Ze helpt je om al je vrienden en contacten in kaart te brengen, zodat je kan zien hoe belangrijk zij voor je zijn.

ABCDate zorgkaart

Heb je begeleiding en wil je lid worden van ABCDate? Met deze kaart heb je snel een compleet overzicht van de zorgorganisaties die op dit moment leden hebben bij ABCDate.